Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıldönümünü Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'a bir mesaj göndererek kutladı.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şunları dedi:

"Yüksek bir vazife şuuruyla, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, kamu düzeninin korunmasında görev alan Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıldönümü kutluyorum.

Ülkemizin güvenliği, asayişin sağlanması ve halkımızın huzuru için, halkımızla iç içe görev yapan Jandarma Genel Komutanlığımız, iyi eğitimli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve kabiliyetiyle gurur verici çalışmalara imza atmaktadır.

Modernizasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarına öncelik veren Jandarma Genel Komutanlığımız, milletimizin birlik ve bütünlüğü, vatan topraklarının korunması için ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet vermektedir. Bu düşüncelerle, Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıldönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."