Suna Erden

Bir zamanlar Kuzey Kıbrıs’ın en gözde otel ve gazinosu olan ‘Jasmine Court’ borçlarından dolayı haciz tehlikesi ile karşı karşıya... 

Bir zamanlar Kuzey Kıbrıs’ın en gözde otel ve gazinosu olan ‘Jasmine Court’ borçlarından dolayı haciz tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Birçok iş yeri ve kuruma borcu olduğu öne sürülen ‘Jasmine Court’a dün icra memurları giderek borçlara karşılık eşyaları almaya kalktı. Ancak işyeri yetkililerinin borçlarının bir kısmını ödediği, bir kısmını ise Pazartesi vereceğini taahhüt etmesi üzerine icra memurları ve borç alacaklıları ikna oldu. 

NAKLİYE ARACI İLE İCRAYA GİDİLDİ 

‘Jasmine Court’ dün icra memurlarının baskınına uğradı. Borçları yüzünden davalık olan alacaklılarının sabrı kalmadı. İcra memurları dün nakliye aracı çağırtarak borçlarına karşılık işyerinin eşyalarına el koymak istedi. Ancak işyeri yetkililerinin borçlarının bir kısmını ödediği, bir kısmını ise Pazartesi vereceğini taahhüt etmesi üzerine icra memurları ve borç alacaklıları ikna oldu. İşyeri, Pazartesi günü verdiği sözü tutmaması halinde yeniden icra ile karşı karşıya kalacak.