Terör örgütü PKK'nın 15 gün önce Tunceli-Pülümür karayolunda yol keserek kaçırdığı iki erden Adil Kabaklı'nun ailesi, çocuklarının bir an önce kurtarılmasını istedi.

Acemi birliklerinde görevini tamamladıktan sonra Erzincan ve Ağrı'da askeri birliklere teslim olmaya giden erler Müslüm Altıntaş ve Adil Kabaklı, 2 Ekim günü saat 10.30 sıralarında Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı. Vatani görevini sürdürdükleri birliklerine teslim olmaya giden askerleri durdurdukları yolcu otobüsünden indiren teröristler, kaçırdıkları askerlerle birlikte kayıplara karıştı. Olaydan sonra kaçırılan erleri bulmak için yapılan operasyonlardan şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Kaçırılma olayı o tarihte Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden de yayınlanarak kamuoyuna duyuruldu.

"YAVRUMU İSTİYORUM"

Şanlıurfalı Müslüm Altıntaş ile birlikte kaçırılan oğlu Adil Kabaklı'dan 15 gündür haber alamadığını belirten Osmaniye'de yaşayan anne Cennet Kabaklı, "Yavrumun sesini 18 gündür bir kez olsun duyamadım. Akıbetleri hakkında hiçbir bilgimiz yok. Askeri makamları da aradık ama onlar da nerede olduklarını bilmediklerini, haber alırlarsa bizi bilgilendireceklerini söylüyorlar. Oğlumun bir an önce kurtulmasını ve yetkililerin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Yardım bekliyorum. Yavrumu istiyorum" dedi.

Kaçırılan askerin annesi: