İstanbul Kadıköy'de 3 katlı bir binanın giriş katında doğal gaz borusu önünde bulunan torba paniğe neden oldu. Binanın doğal gazı kesilirken, bomba imha ekiplerinin yaptığı incelemelerde torba içerisinde havai fişek rampası olduğu öğrenildi.

Olay; Kadıköy Ahmet Mithat Efendi Caddesi üzerinde buluna 3 katlı bir binanın önünde meydana geldi. Çevrede bulunan bir vatandaş, giriş katta doğal gaz borusu önüne bırakılan bir torbadan şüphelenerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ve İGDAŞ ekipleri geldi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, binanın doğal gazı kesildi. Bu sırada binada bulunan vatandaşlar tahliye edildi.

Bir torba içinde bulunan düzenek çevrede paniğe neden olurken, bölgeye bomba imha ekibi çağrıldı.

Apartman önünde bulunan poşetten şüphelendikleri için polise haber verdiğini belirten bir vatandaş, "Havai fişek, düzenek, ne olduğunu bilemiyorsun ki. Polise haber verdik" diye konuştu. Bir başka vatandaş ise, "Biri apartmana koymuş. Bir torbanın içerisinde bir düzenek. Şuanda hepimiz endişeli bir şekilde bekliyoruz. Burası orduevine yakın. Bina olarak daha çok iş yeri ağırlıklıyız" dedi.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemelerin ardından poşette havai fişek rampası olduğu tespit edildi.