Düzenlenen etkinliğe Milletvekili eşleri de katılarak destek belirtti.

DP Ulusal Güçler Genel Merkezi’nde bugün saat 14.30’da düzenlenen etkinliğe kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş ile Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak bir konuşma yaptı.

MÜGE DENKTAŞ: “KADINLARIMIZ HAYATIN HER ALANINDA ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENİYORLAR”

Müge Denktaş konuşmasında; kadınların gerek aile, gerek eğitim, gerekse siyaset ve iş hayatı gibi yaşamın her alanında başarıyla yer aldığını belirterek, önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Denktaş, Demokrat Kadınlarının çok yoğun çalışmalarına bir mola vermek istedikleri ve bir arada samimi atmosferde sohbet etmek için bugün böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydetti.

“Gayet doğal şeyler olsa da bizler yeniden istişareler için bu toplantıları sıklaştırıyoruz” diyen Müge Denktaş, böylelikle önümüzdeki haftalarda yapacakları etkinliklerin programlarını da gözden geçirme şansını yakaladıklarını açıkladı.

AKTOPRAK: “KADIN DAYANIŞMASINI ÖNEMSİYORUZ”

Bu tür etkinliklerin sürekli olduğunu dile getiren DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak da, periyodik olarak gerçekleşen bu toplantı ve etkinliklerin istişareyi kuvvetlendirdiğini söyledi.

Yapılacak etkinlikler ve toplantılar hakkında bilgi de veren Aktoprak, kadın dayanışmasını her zaman önemsediklerine dikkat çekti.

Fedakârlık gerektiren bir uğraş içinde esasında halk adına büyük bir sosyal sorumluluk üstlendiklerini kaydeden Aktoprak; “birlik ve beraberlik olan her platfomda başarı ve hizmet kaçınılmaz olur. Önemli olan uyum içinde çalışıp, bize düşen görevi en iyi şekilde icraa etmek ve genele yayarak, ülkeye ve halka hizmet üretmek” diyerek, parti kadın örgütüne özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Toplantının son bölümü ikram edilen çaylar eşliğinde, karşılıklı sohbet biçiminde devam etti.