2014 yılı Temmuz ayı itibari ile Mağusa bölgesinde ‘Kullanıcısını En Çok Seven İnternet Şirketi’ sloganı ile yüksek hızlı Wireless internet teknolojileri servisi sağlamaya başlayan FixNet Broadband İnternet şirketi alternatif internet paketleri ile kapsama alanındaki tüm kullanıcılarına yüksek hızlı internet deneyimini en iyi fiyat ve performans garantisi ile yaşatmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hizmet politikası haline getirmiş şirket ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sertifikası ile de bunu belgeliyor.

Şirket direktörü Olgu Tansuğ ile yapmış olduğumuz sohbette şirketin ilk hedefinin abone memnuniyeti olduğu gözümüzden kaçmıyor. Aboneler ile her zaman en iyi iletişimi kurmak için çalıştıklarını vurgulayan Tansuğ, gerek kurumsal web sayfası üzerinden canlı destek yolu ile gerekse de sosyal medya ve çağrı merkezi üzerinden aboneler ile sürekli iletişim içerisinde olduklarını vurguluyor. Kullanılan çağrı merkezi sistemine de değinen Tansuğ, abone tarafından gelen tüm çağrı kayıtlarının görüşme sonrasında periyodik olarak sürekli dinlenildiğini ve abonelerin tüm sorunlarına kalıcı çözümler üretildiğini, olası yoğunluk nedeni ile cevaplanamayan tüm çağrıların ‘Cevapsız Çağrı Kayıt’ sistemi ile otomatik olarak üst yönetimlere iletildiğini ve abonelere anında geri dönüş yapıldığını bu nedenlede ciddi bir abone memnuniyeti sağlandığını vurguluyor.

Eğer siz de Mağusa’nın Kullanıcısını En Çok Seven internet şirketi FixNet’in yüksek internet paketlerinden yararlanmak istiyorsanız Gündem Kıbrıs sayfası üzerinde bulunan ‘%10 İndirimini Hemen Al’ reklam alanına tıklayıp kaydınızı yapmanız yeterli. FixNet müşteri temsilcileri size en kısa sürede ulaşarak abonelik işlemlerini tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

Süper İnternet Fiyat Çizelgesi

Gold Paket (5Mbit’e Kadar Hız) Limitsiz Download 580TL / 15Ay

Platin Paket (8Mbit’e Kadar Hız) Limitsiz Download 780TL / 15Ay

Platin Plus Paket (15Mbit’e Kadar Hız) Limitsiz Download 1300TL / 15Ay

Kampanyaya katılmak için tıklayın

fix.jpg