Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Projesi kapsamında, toplumdaki farkındalık ve bilinç düzeyini yükseltmek amacıyla Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu adına Moda Tasarımcısı ve Kurgucu Abdullah Öztoprak tarafından hazırlanan “Ben Hangisiyim” projesinin programında değişiklik oldu.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, turne kapsamında, bu akşam yapılacağı duyurulan Lefkoşa gösterisi, etkinliğin yer alacağı alandaki teknik hazırlıkların yetişmemesi nedeniyle 11 Nisan Salı akşamına alındı. Lefkoşa Fuar alanındaki gösteri saat 20.00’de başlayacak.

11 Nisan’da Gazimağusa’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda  yapılacağı duyurulan gösteri ise daha ileriki bir tarihe ertelendi.

“Ben Hangisiyim” projesi kapsamında hazırlanan  “… kanatlarımı kırsaydık keşke anne…” adlı sahne gösterisinin galası Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün katılımıyla 28 Mart akşamı Girne Merit Park Otel’de gerçekleştirilmişti.

Dünyada kendi defile ve gösterilerinin sahne müziklerini besteleyen tek moda tasarımcısı olan Abdullah Öztoprak, “…kanatlarımı kırsaydık keşke anne…” gösterisinin  tüm müziklerini yine kendisi besteledi.

 “…kanatlarımı kırsaydık keşke anne…” dünyanın ilk soundtracklı defile gösterisi özelliğini de taşıyor.