Kanser Hastaları Yardım Derneği tarafından organize edilen yardım gecesi yoğun ilgi gördü.

Yeniboğaziçi Eyva Tavernada gerçekleştirilen yardım gecesine UBP Milletvekillerinden Dursun Oğuz ve Erdal Özcenk de katılarak destek verdiler. Birçok yardım severin bir arada toplandığı bu etkinlikte eğlenceli bir gece geçirerek, kanser hastalarına yardımda bulundular .

Gerçekleştirilen organizasyonda kısa bir konuşma yapan Fatma Tüğral, bir arada olmaktan ve yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Ardından Kanser Hastalarına Yardım Derneği Kurucusu Raziye Kocaismail de konuşmasında;

 “  Yıllar önce Kanser Hastalarına Yardım Derneği kurulduğunda böyle bir sevgi seli görülmemişti. Adanın her tarafından sevgi ile kucaklanan  ve gönülden desteklenen bir yardım derneğiyiz. İyi ki varsınız , iyi ki kanser hastalarına sahip ve destek  çıkmamıza yardımcı oluyorsunuz. Ekiplerim çok iyi çalışıyor. Kanser Hastalarına Yardım Derneğini ,  22 noktada çalışan ekip ve onlara destek olan gönüllüleri şeklinde tanımlıyoruz. Kanser Hastaları belki kanser olmanın şanssızlığını yaşıyor ama bu kadar güzel bir toplumun da sevgisini aldıkları için çok şanslılar. Hepinizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum.” Şeklinde açıklamasını gerçekleştirdi.

Geceye katkı koyan ve Kanser hastalarına yardımda bulunan gönüllü yardım severlere de ipek kozasından yapılmış  çeşitli renklerde lale takdim edildi.

Geceye katkı koyan ses sanatçısı Bahar Gökhan,da  sahne alarak seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla Kanser Hastalarına Yardım Derneği için toplanan yardım severlere eğlenceli bir gece yaşattı.(MHA)

dsc_0028-001.jpg

dsc_0030-002.jpg

dsc_0032-001.jpg

dsc_0050-002.jpg

dsc_0062.jpg

dsc_0074-003.jpg

dsc_0069.jpg

dsc_0115.jpg