Devrim Demir

Girne’de geçtiğimiz Cuma günü Nuray Tekin Aydemir’e ait yolcu koltuğunda bulunan çanta, cüzdan ve paralar Aydemir’in aracına bindiği sırada çalınırken, Tebrana Partenadze’nin ise ağzını kapatan şahıs Partenadze’nin elindeki çantası ve çanta içindeki eşyalarını alıp kaçtı.

Polis Partenadze ve Aydemir’in polise yaptığı şikâyet üzerine başlattığı soruşturma sonucu Soner Çimen isimli şahsı tutukladı.

Çimen’in  “Sirkat” ve “Soygun” suçlaması ile aleyhine alınan 3 günlük tutukluluk süresinin dolması üzerine dün teminat talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin, zanlı Soner Çimen’in Nuray Tekin Aydemir’in cadde de park halindeki HK 433 plakalı aracına bindiği sırada aracın 250 TL değerindeki çantasını, çanta içindeki 50 TL değerindeki para cüzdanı ve 170 TL’yi arabanın kapısını açıp çaldığını anımsattı.

Polis memuru,  Çimen’in aynı gün bir apartman girişinde de Tebrana Partenadze’nin ağzını kapatıp fiziki şiddet uyguladıktan sonra Partenadze’nin elindeki bin TL değerindeki çantasını, cep telefonunu, para cüzdanı ile makyaj malzemelerini çalarak soygun suçu işlediğini de anlattı