Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Avrupa Şampiyonu olan Turkcell’in ana sponsorluğundaki Görme Engelli Futbol Milli Takımı’nın başarısını kutladı.

İngiltere’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nın finalinde Rusya’yı 1-0’lık skorla mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan milli takıma bir tebrik mesajı gönderen Karaatmaca, “Engelsiz Yaşam Projeleri’nde her zaman öncü olan kurumumuz, Turkcell’in sponsorluğundaki Görme Engelli Futbol Milli Takımı’nın başarısı ile gururlanmıştır. Görme Engelli Futbol Milli Takımı’mıza doğrudan katılım hakkı kazandıkları 2016 Rio Olimpiyatları’nda üstün başarılar dilerim” dedi.

Turkcell’in ana sponsorluğunda ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği B1 Türk Milli Takımı, 22-29 Ağustos tarihlerinde İngiltere’nin Hereford şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, ‘Engelsiz Yaşam Projeleri’nin en önemli odağını oluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın Avrupa’daki başarıları ile mutlu oldukları bir yıl içerisinde, Türkiye’den gelen bu önemli sonucun kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Karaatmaca, Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin’e gönderdiği kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İngiltere’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nın finalini kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Turkcell’in ana sponsorluğundaki Görme Engelli Futbol Milli Takımı’nın bu başarısı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de sevinçle karşılanmıştır. Turkcell grubun da desteği ile elde edilen bu önemli başarı bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Kuzey Kıbrıs’ta Engelsiz Yaşam Projeleri’ne her dönem öncülük eden kurumumuz, ismimizi vermekten onur duyduğumuz Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın da bu önemli sonucu sevinçle karşıladığını sizlerle paylaşmak isterim. Görme Engelli Futbol Milli Takımı’mıza doğrudan katılım hakkı kazandığı 2016 Rio Olimpiyatları’nda üstün başarılar dilerken, sizlerin şahsında yönetici, antrenör ve sporcu kardeşlerimizi tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi adına tebrik ederim.”