Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun yürüttüğü “Karanlığın Gölgesinden Aydınlık Yarınlara Projesi” yarın düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılıyor.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, “Karanlığın Gölgesinden Aydınlık Yarınlara Projesi”nin amaçları ve hedefleri anlatılacak basın toplantısı, yarın saat 10.00’da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“Uyuşturucuya karşı büyük bir farkındalık yaratmak ve toplumsal duyarlılığı yükseltmek” amacıyla Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun yürüttüğü “Karanlığın Gölgesi’nden Aydınlık Yarınlara Projesi” uygulama aşamasına geldi.

Açıklamaya göre, çalışmaları 4 aydır bazı sponsor ve gönüllü örgütlerin desteği ile yürütülen “Karanlığın Gölgesinden Aydınlık Yarınlara Projesi” kapsamında yapılacak gösteriler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı himayesinde gerçekleştirilecek.

Bu çerçevede yarın düzenlenecek basın toplantısına Meral Akıncı adına Cumhurbaşkanlığı Siyasi İşler ve Tarih Özel Danışmanı Dr. Meltem Onurkan Samani, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, projenin ana sponsorluğunu üstlenen KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, “Karanlığın Gölgesi” isimli dans tiyatrosu yönetmeni Tanju Hastunç ve projeye destek veren örgüt ve kurum temsilcileri katılacak.