Suna Erden

Kılıktan kılığa girerek insanları dolandıran Erdil Konyalıoğlu 20 ay hapis cezasına çarptırılınca isyan etti 

Dolandırıcılık suçlarından dolayı birçok sabıkası bulunan ve son olarak Ocak 2015 tarihinde polis olduğunu söyleyerek bir kişiden para alan sanık Erdil Konyalıoğlu hakkındaki dava dün karara bağlandı. Girne Kaza Mahkemesi’nde yargılanan sanık 20 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kararı adaletsiz olarak değerlendiren sanık karar sonrası sinir krizi geçirdi. Sanık cezaevine götürülmeden önce polis eşliğinde Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürüldü. Sakinleştirilen sanık daha sonra cezaevine konuldu. 

HİÇ USLANMADI 

Kaza mahkemesinde yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda yargılanan sanığın Ocak ayı 2015 tarihinde Girne-Lefkoşa ve Gazimağusa’da 3 ayrı şahıstan sahtekârlıkla para aldığı belirtildi. Sanığın benzer sabıkalarının olduğu daha önce benzer suçlardan hüküm giydiği ancak buna rağmen ıslah olmadığı vurgulandı. Kararda, sanığın Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa’da işlediği suçların dikkate alındığı ifade edilerek sanığın 20 ay hapse mahkûm edildiği açıklandı. 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ 

Kararı adaletsiz olarak değerlendiren sanık karar sonrası sinir krizi geçirdi. Sanık cezaevine götürülmeden önce polis eşliğinde Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürüldü. Sakinleştirilen sanık daha sonra cezaevine konuldu.