Gamze Pir Baykur

Çayırova’da boşanma aşamasında olan karı koca arasında çıkan kavga mahkemede son buldu. Zekeriya Bozer boşanma aşamasında olduğu eşi Sevim Bozer’i ciddi şekilde darp edince Sevim Bozer de eşini bacağından bıçakla yaraladı. Zekeriya Bozer “Ciddi darp” suçlamasıyla, eşi Sevim Bozer ise “Ciddi darp” ve “Yaralama” suçlamasıyla ilgili olarak dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Dün mahkeme huzuruna çıkarlan karı koca tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Eşini bacağından yaraladı…

Meselenin tahkikat memuru Murat Ergün, 14 Şubat tarihinde zanlı Zekeriya Bozer’in boşanma aşamasında olduğu eşi Sevim Bozer’i ciddi şekilde darp ettiğini, zanlı Sevim Bozer’in ise eşini bacağından bıçakla yaraladığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Ergün, zanlı Zekeriya Bozer ile Sevim Bozer’in uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Serbest kaldılar…

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı Zekeriya Bozer ile Sevim Bozer’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmalarına emir verdi.