Gazimağusa’da geçen yıl karısının eniştesi ile ilişki yaşadığını ocak ayında öğrenen Ömer Çalıcıoğlu, eniştesi T.E. için eşi Rahme Çalıcıoğlu ile birlikte korkunç bir intikam planladı. Aylarca eniştesinden  tehditle 15 bin TL para koparan Ömer Çalıcıoğlu, T.E.’yi Güvercinlik ovasına çağırarak darp ettikten sonra tecavüz etti. Tecavüze uğrayan 50 yaşındaki T.E. önceki gece polise giderek Çalıcıoğlu çiftinden şikayetçi oldu.

Yapılan şikayetin ardından Ömer-Rahme Çalıcıoğlu “Şiddet tehdidi”, “Cinsel tecavüz”, “Adam kaçırma”, “Soygun”, “Darp” ve “Alıkoyma” suçlamaları ile dün tutukluluk talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Yargıç Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için, 3 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Tehditle aylarca eniştesinden para kopardılar

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Müfettiş Muavini Faysal Güden mahkemede verdiği ifadesinde, Ömer-Rahme Çalıcıoğlu’nun Ocak-Haziran aylarında meydana gelen “Şiddet tehdidi”, “Cinsel tecavüz”, “Adam kaçırma”, “Soygun”, “Darp” ve “Alıkoyma” suçlamaları ile gözaltına alındığını öğrendi. Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Rahme Çalıcıoğlu’nun mağdur T.E.’za 2014 yılı eylül ayı içerisinde aşk içerikli mesaj atarak ilişkilerinin başladığını anlattı.

İlişkilerinin ocak ayına kadar devam ettiğini kaydeden Faysal Güden, yılbaşı yemeğinde zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun karısı ile eniştesi T.E. arasında olan ilişkiyi öğrendiğini anlattı. Müfettiş Muavini Faysal Güden Ömer Çalıcıoğlu’nun aylarca eniştesini birine söylememesi konusunda silahla tehdit ederek üçe bölünmüş çek halinde 15 bin TL para temin ettiğini kaydetti.

Karısı ile iş birliği yaparak eniştesini tuzağa düşürdü

Soruşturma memuru zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun karısı ile ilişki yaşadığını öğrendiği eniştesini aylarca, “Senin de kızın var iş yerini biliyorum, olanları birine anlatırsan olacak olanları sen düşün” şeklinde tehdit edip susturduğunu kaydetti.  Müfettiş Muavini Faysal Güden şikayetçi T.E.’dan alınan ifadeye göre   Ömer-Rahme Çalıcıoğlu çiftinin plan kurarak mağdur T.E.’yi Güvercinlik ovasına çağırıp tuzak kurduklarını ifade etti.

Ciddi şekilde darp etti

Müfettiş Muavini Güden 20 Haziran tarihinde zanlı Rahme Çalıcıpğlu’nun T.E.’yi telefonla arayarak Güvercinlik ovasında buluşmak için anlaştıklarını ve önceki akşam olay yerine arkalı önlü ayrı araçlarla gittiklerini kaydetti. Güden, zanlı Rahme Çalıcıoğlu’nun kullandığı aracın bagajına Ömer Çalıcıoğlu’nun saklandığını belirterek, olay yerine kendi aracı ile gelen eniştesi T.E.’yi elinde bulundurduğu sopa ve silahla ciddi şekilde darp ettikten sonra, gözlüklerini kırdığını söyledi.

Tecavüz edip videoya çektiler 

Faysal Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun arabada bulunan iple T.E.’nin ellerini arkadan bağlayarak tecavüz ettiğini, tecavüz anının ise Rahme Çalıcıoğlu tarafından kayıt altına alınarak, “Polise gidersen seni internette rezil eder, öldürürüm” şeklinde tehdit ettiklerini söyledi. Soruşturmanın ciddiyetine dikkat çeken Faysal Güden, alınması gereken birçok ifadenin olduğunu söyleyerek Ömer-Rahme Çalıcıoğlu çiftinin 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu. 

Polis geniş güvenlik önlemi aldı

Gazimağusa’ya bomba gibi düşen haberin ardından Çalıcıoğlu çifti,  dün polisin geniş güvenlik önlemi altında sabah saatlerinde mahkemeye çıkarıldı.