Suna ERDEN 

Girne-Lefkoşa anayolunda dün sabah meydana gelen trafik kazasında hızını alamayarak karşı şeride geçen araç askerleri taşıyan minibüse çarptı 

Girne-Lefkoşa anayolunda dün sabah meydana gelen trafik kazasında hızını alamayarak karşı şeride geçen araç askerleri taşıyan minibüse çarptı. Meydana gelen kazada can kaybı yaşanmazken, araç sürücüsü Gülay Arıkan ve minibüste bulunan bir asker yaralandı. Yaralılar Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeni ile anayolda trafik tıkanıklığı yaşandı. 

KARŞI ŞERİDE UÇTU 

Lefkoşa-Girne anayolu Lavinium Sitesi yakınlarında sabah 09.30 sıralarında meydana gelen kaza, Girne’den Lefkoşa’ya doğru seyreden Gülay Arıkan’ın yönetimindeki JN 884 plakalı aracın direksiyon hâkimiyetini kaybedip karşı şeride geçerek askeri minibüsle çarpışması sonucu meydana geldi. 

Kazada, Gülay Arıkan ve askeri minibüste bulunan 24 yaşındaki Mehmet Gökçe yaralandı. Arıkan ve Gökçe’nin hayati tehlikeleri bulunmadığı belirtildi.Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde meydana gelen kaza anayolda tıkanıklığa neden oldu. Araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal akışına döndü.