Kızılay'da 13 Mart günü canlı bomba saldırısını yapan terörist Seher Çağla Demir’in, katliam öncesi, olayın firari zanlısı Vahit A. ile verdiği sevgili pozu kameralara yansıdı.

Hürriyet gazetesinden Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre Seher Çağla Demir, 2013’te PKK’nın dağ kadrosuna katıldı, ardından Suriye’ye gitti. Şubat 2016’da yasa dışı yollarla Suriye’den Türkiye’ye giren Demir’i, Vahit A. önce Viranşehir, sonra da Şanlıurfa’ya götürdü. Demir, saldırıdan önce sahte kimlikle bilet alıp otobüsle Ankara’ya geldi ve AŞTİ’de Özgür Ü. tarafından karşılandı.

Patlamada kullanılan araçla 26 Şubat’ta Ankara’ya gelen Vahit A. ile buluşan Demir, aynı otomobille Ankara’da keşif yaptı. Demir, saldırı günü ise Vahit A. ile Eskişehir yolunda bir benzinliğe girerek LPG takılan araca yakıt aldı. Demir’in bu sırada Vahit A.’ya sarılarak sevgili gibi davrandığı anlar da kameralara takıldı. İkilinin sevgili olmadığı, dikkat çekmemek için böyle davrandıkları değerlendiriliyor. Vahit A.’nın Suriye’ye kaçtığı saptandı.