Serdarlı’da faaliyet gösteren bir banka şubesinde çalışan A.K (K-36), 2013 yılı Mart ayı içerisinde kendisine iptal etmesi için kayınbiraderi tarafından verilen kredi kartını, iptal etmeyerek müteakip defalarda değişik alışveriş merkezlerinden bahse konu kredi kartı ile alış veriş yaparak toplam 2 bin 898 TL çaldı. Adı edilen tutuklanırken, soruşturma sürüyor.

TÜK’E AİT RHA PLAKALI ARACA HASAR VEREN ŞAHSIN DAHA ÖNCE DE 6 ARACA AYNI ŞEKİLDE HASAR VERDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Lefkoşa’da Toprak Ürünleri Kurumu’na (TÜK) ait RHA 2876 plakalı aracı kasti hasara uğratan ve tutuklanan 22 yaşındaki şahsın, daha önce de 6 araca aynı şekilde hasar verdiği tespit edildi.

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün tutuklanan R.K.’nin (E-22) yapılan ileri sorgulamasında 6 Mart’ta Lefkoşa’ da Hüseyin Bulduk’ a ait GK 339 plakalı kamyonun sağ arka lastiğini, 2 Mart’ta Haspolat - Taşkent anayolu üzerinde Orhan Rado’ya ait DG 579 plakalı aracın sol ön lastiğini, 9 Şubat’ta Lefkoşa’da Karöz Ltd’e ait EJ 338 plakalı kamyon aracın sağ arka lastiğini, 28 Aralık 2014 tarihinde Lefkoşa’da Hayriye Özboşnak’a ait EE 414 plakalı aracın sağ arka ön lastiğini, 28 Ekim2014’te Lefkoşa’da Veysi Korkmaz’a ait MG 855 plakalı aracın sağ ön lastiğini ve 27 Eylül 2014 tarihinde Lefkoşa’da Dağlı Trading şirketine ait JJ 627 plakalı aracın da sol arka lastiğine benzin döküp yakmak suretiyle hasara uğrattığı tespit edildi.

Soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA EV YANGINI

Gazimağusa’da dün Adulaziz Barikhan’a ait ikametgahın yatak odası içerisinde elektrikli çubuklu sobanın tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu oda içerisinde bulunan bir adet yatak, bir adet elektrikli soba ve içerisinde kıyafetler bulunan bavul tamamen yandı.