Samanyolu Tv'nin Küçük Gelin dizisinin baş rol oyuncusu Orhan Şimşek'ten iki gündür haber alınamıyordu. En son Yalova'da görülen ünlü oyuncudan haber var. İşte Orhan Şimşek ile ilgili son gelişmeler..

Oyuncunun basın danışmanı tarafından yapılan açıklamada "Oyuncu Orhan Şimşek, bugün (dün) akşam saatlerinde evine dönmüştür. sağlık durumu gayet iyidir. Gereken açıklamayı daha sonra kendisi yapacaktır" ifadeleri kullanıldı.
 
En son babasıyla birlikte gittiği Yalova Çiftlikköy'de ortadan kaybolan başarılı oyuncunun yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamıyordu. Oğlunun "Bipolar Bozukluk" adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu belirten anne Müyesser Şimşek, "Oğlum iki gündür kayıp. Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah" diye konuşmuştu.

İki gündür kayıptı..

En son babasıyla birlikte Yalova Çiftlikköy'e gitti daha sonra da kendisinden haber alınamadı. Kaybolan oyuncunun yanında cep telefonu olmadığı için de irtibata geçilemiyor. Oyuncuyu görenlerin hemen en yakın polis merkezine haber vermesi isteniyor.  Orhan Şimşek 2007 yılında ekrana gelen Genco dizisindeki 'Taksi şoförü Ahmet' rolü ile tanınmıştı 1985 doğumlu Orhan Şimşek, Geniş Aile dizisi'nde üç sezon Caner rolünü ve daha önce Sultan dizisinde Yılmaz rolünü oynamıştı.