Suna ERDEN 

Sürücü Cemal Soyerden önce ağacı ardından duvarı yıktı. Ağır yaralandığı düşünülen sürücü gece saatlerinde hastaneden firar etti 

Lefkoşa’da önceki akşam meydana gelen ilginç kazada hızını alamayan sürücü önce kaldırımdaki ağaca çarpıp yerinden söktükten sonra beton duvara çarpıp yıktı. Ambulansla Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve ağır yaralandığı sanılan sürücü Cemal Soyerden bilinemeyen bir nedenden dolayı hastaneden firar etti. 

HERKES AĞIR YARALI SANDI, O FİRAR ETTİ 

Dr.Burhan Nalbantoğlu Caddesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti: yönetimindeki EG 826 plakalı araç ile Lefkoşa’ya doğru seyreden Cemal Soyerden, radarı geçer geçmez direksiyon hâkimiyetini kaybedip önce yolun solundaki kaldırım üzerinde bulunan ağaca çarptı ardından hastanenin beton duvarına çarpıp duvarı yıktıktan sonra ters bir şekilde durdu. 

Kazada kendisinden geçen Soyerden, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Müşahade altına alınan Soyerden gece saat 04.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı hastaneden firar etti. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.