Suna ERDEN 

Adli olayların gün geçtikçe attığı son günlerde dün akşam saatlerinde Girne’de meydana gelen bıçaklı soygun korkulu anların yaşanmasına neden oldu.Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu Köyü’n de faaliyet gösteren Starling isimli markete giren maskeli soyguncu, cebinden bıçağı çıkardı ve o esnada içeride bulunan iki kasiyeri, “Sizi keserim” diye tehdit ettikten sonra kasada duran paraları alıp koşarak uzaklaştı.Maskeli soyguncu kaçarken olayda kullandığı bıçağı ise yol kenarına attı.Saldırgan kaçtıktan sonra polisin aranması üzerine Girne Adli Şube Ekipleri ile Cürümleri Önleme Şubesi Ekipleri olay yerine gitti. Soyguncunun kaçarken olayda kullandığı bıçağı yol kenarına attığı belirlendi. 

KESERİM DEDİ, PARALARI ÇALDI 

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu Köyü’nde faaliyet gösteren Starling isimli markette dün saat 19.00 sıralarında soygun meydana geldi.Yüzünde maske olan erkek bir şahıs, kapıdan içeri girer girmez hemen yakında bulunan kasaya doğru yöneldi.Olay esnasında iki bayan kasiyer markette bulunurken, maskeli şahıs, cebinden bıçağı çıkararak kasiyerden kasayı açmasını istedi. Kasiyer kadına, “dediklerimi yapmazsan keserim”diye tehditler savuran maskeli soyguncu,o esnada dışarıya yardım istemek için çıkmaya çalışan kasiyere de , “Sakın çıkma dışarı, keserim seni”diye tehdit ederek çıkmasını önledi. 

BIÇAĞI ATIP KAÇTI 

İki kasiyeri korkutarak etkisiz hale getiren maskeli soyguncu kasadan paraları aldıktan sonra koşarak kaçtı.Maskeli soyguncu kaçarken olayda kullandığı bıçağı ise yol kenarına attı.Saldırgan kaçtıktan sonra polisin aranması üzerine Girne Adli Şube Ekipleri ile Cürümleri Önleme Şubesi Ekipleri olay yerine gitti. 

POLİS DELİLLERİ TOPLADI, İFADELERİ ALDI 

Olay yerinde inceleme yapan polis,soyguncunun attığı bıçağı yüz metre ileride yol kenarında buldu.Daha sonra kasiyerlerin ifadesi ile görgü tanıklarının ifadesini alan polis,çevredeki güvenlik kameralarına incelemek üzere el koydu. 

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE ANLATTILAR 

Olay yerinde yaşadıklarını gözyaşları içerisinde ve elleri titreyerek polise anlatan kasiyerler, “Uzun boylu, maskeli bir kişiydi.Bizi tehdit etti ve kasadan paraları alarak kaçtı”dedi.İfadelerini veren iki kasiyer daha sonra polise karakoluna götürüldü. 

POLİS SALDIRGANIN PEŞİNE DÜŞTÜ 

Koşarak kaçan soyguncunun izini süren polis ekipleri, aldıkları bilgi ve ihbarlar ışığında tüm geceyi zanlıyı aramakla geçirdi.Gazetemiz yayına hazırlanırken, polisin saldırganı arama çalışmaları devam ediyordu.