Geçtiğimiz yıl Eylül ayında KIB-TEK’e bağlı Teknecik Elektrik Santralinde çıkan jeneratör yangınından doğan hasar Kıbrıs Sigorta tarafından karşılandı.

Üretici firma tarafından İzmir’e gönderilen ve tamiratı yapılan jeneratörün süreç içindeki tüm masrafları Kıbrıs Sigorta Murahhas Üyesi Hakkı Kale tarafından KIB-TEK Mali İşler Amiri Hatice Tatlıcı’ya takdim edildi.

Murahhas Üyesi Hakkı Kale, hasar tespitinin Kıbrıs Sigorta eksperi tarafından yapılmasının hemen ardından reasürans şirketi ile görüşüldüğünü ve toplam hasar olan 405 bin 404 dolara karşılık 1 milyon 208 bin TL çeki takdim ettiklerini belirtti. Kale, çeki takdim etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, halkımızın ve müşterilerimizin güvenle konutlarını ve iş yerlerini sigorta ettirmeleri gerektiğini söyledi.

KIB-TEK Mali İşler Amiri Hatice Tatlıcı, bu hasar ödemesinin Kıbrıs’ta en büyük hasar ödemelerinden biri olduğunu söyleyerek Kıbrıs Sigorta’ya teşekkür etti. Ödemenin yapıldığı esnada Hasar Departmanı Sorumlusu Fatma Nazım’da hazır bulundu.