Gazimağusa’da kısa bir süre önce hizmete açılan 151 odalı, 250 yatak kapasiteli, 9 katlı Evolve Park isimli öğrenci yurdu, tasarımı ve misafirlerine sunduğu imkanlarla dikkat çekiyor.

Mağusa’nın gözde bölgesindeki, Salamis Yolu üzerinde bulunan Roberts Cofee arkasında inşa edilen Evolve Park, misafirlerine özgün ve ayrıcalıklı yaşam alanı sunuyor.

Sunduğu kaliteli imkanlar ve modern tasarımıyla, Kuzey Kıbrıs’taki en lüks ve en güvenli öğrenci yurdu…

İçerisinde benzersiz özellikleri bulunan yurtta, market, cafe, restoran, spor salonu, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, çamaşırhanesi ve öğrencinin günlük tüm ihtiyaçların karşılayabilmesi için sınırsız imkanlar sunulan Evolve Park, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne 10 dakika, otobüs durağına ise 2 dakika yürüyüş mesafesi kadar yakın.
 
Odalarında yok yok

151 oda bulunan Evolve Park’ın 28 ile 38 metre kare arasında değişen odalarında yok yok. Evolve Park’ın odaları, misafirlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla, özenle tasarlandı.
Lüks odalarda,  yaşam standartları göz önünde tutularak hemen hemen her şey düşünülerek dizayn edilmiş. Odalarda merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, 24 saat sıcak su, duş ve tuvalet, tam donanımlı mutfak, çalışma grubu, bazalı yataklar, LED TV ve uydu sistemi, kablolu ve kablosuz internet ve telefon bulunuyor.

Ayrıca talebe göre de odalara servis de yapılıyor.

enverozelmas.jpg
 
Güvenlik 24 saat görevde

Evolve Park’ın Direktörü Enver Özelmas, öğrencilerin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla, modern bir öğrenci kompleksi yaratıldığını belirterek, yurdun, özenle tasarlanıp her türlü detay düşünülerek dekore edildiğini söyledi.

Direktör Enver Özelmas, Evolve Park’ın Kıbrıs’ta bir ilk olduğunu vurgulayarak, öğrencilerine, kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunduklarını anlattı.

Evolve Park’ın, güvenlik görevlileri tarafından 24 saat kontrol edildiğini anlatan Enver Özelmas,
“Öğrencilere kaliteli hizmet sunmak için yola çıktık. Tek ve çift kişilik olmak üzere 151 odamız var. Evolve Park, 250 öğrenci kapasiteli, 9 katlı konforlu bir yurt. Evolve Park, öğrencilerin rahatı göz önünde tutularak, dizayn edildi. Tasarımda çok ince detaylar var! Hijyene büyük önem veriyoruz. Kaliteli hizmeti, uygun fiyata öğrencilerimize sunuyoruz ”dedi.

Özelmas, isteyen öğrencilerin, 28 ile 38 metre kare arasında değişen, dönemlik bin 68 dolardan başlayan fiyatlarla, Evolve Park’ta misafir edilebileceğini sözlerine ekledi.

İsteyen öğrencilerin, Evolve Park hakkında, +90 392 365 4443 numaralı telefondan veya www.evolvepark.com adresinden bilgi alabileceği belirtildi.