CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğle saatlerinde hayatını kaybeden gazeteci-yazar Hasan Pulur'un ailesine vefat ettiği hastanede taziye ziyareti gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, Hasan Pulur'un mizahı ve ciddiyeti en iyi anlatan yazarlardan birisi olduğunu belirterek, "Uzun süredir tedavi görüyordu, onu yitirdik. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Milliyet Gazetesi yazarlarından gazeteci-yazar Hasan Pulur'un öğle saatlerinde hayatını kaybetmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çağlayan'daki Florence Nightingale Hastanesi'nde bulunan Pulur'un ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Hepimizin, medyamızın başı sağolsun. Hasan Pulur, benim kuşağımda olanlar çok daha iyi bilirler. O mizahı ve ciddiyeti en iyi anlatan yazarlarımızdan birisiydi. Milliyet gazetesini eline alanların okuduğu köşe yazarlarından biri Hasan Pulur'du. Uzun süredir tedavi görüyordu, onu yitirdik. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu hastaneden ayrıldı.

"ÜZGÜNÜZ VE MORALİMİZ BOZUK"

Pulur'un oğlu Bülent Pulur ise, "Babam yaklaşık 6 aydır rahatsızdı, yoğun bakımda yatıyordu. Öğle saatlerinde organ yetmezliğinden ve tansiyonun düşmesine bağlı olarak kalp krizinden kaybettik. Çok üzgünüz ne yapalım, hayatta böyle bir şey. Sağ olsun Kemal Bey de geldi, bizi mutlu etti. Üzgünüz ve moralimiz bozuk. Bir aksilik olmazsa cenazeyi salı günü Levent Camii'nde kaldıracağız, sonrasında aile mezarlığımız olan Aşiyan Mezarlığı'na defnedeceğiz" diye konuştu.