Kiraz ilçesinin Yağlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, tartıştığı eşini 7 yerinden bıçaklayan şahıs, kayınvalidesini de 4 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olay, Kiraz'ın Yağlar Mahallesi'nde saat 12.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre Hasan D. (49) ile eşi Filiz D. (34) kahvaltı yaparken tartışmaya başladı. Yandaki evde yaşayan kayınvalide Ayşe Güloğlu (55) sesleri duyup eve gelince tartışmaya katıldı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Hasan D. kahvaltı sofrasındaki ekmek bıçağıyla eşi Filiz D.'yi 7 yerinden yaraladı. Hasan D. kaçmaya çalışan kayınvalidesi Ayşe Güloğlu'yu da evin bahçesinde 4 yerinden bıçakladı.

Ayşe Güloğlu olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan kızı Filiz D. ambulansla önce Kiraz Devlet Hastanesi'ne getirildi, daha sonra Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisine devam edilen Filiz D.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ayşe Güloğlu'nun cenazesi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hasan D. jandarma tarafından gözaltına alınırken, sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiği ve olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.

Kiraz’da vahşet!