Gamze Pir Baykur

Mağusa’da kendisini aldattığı gerekçesiyle kız arkadaşının evini basan ve kız arkadaşını İran uyruklu Pedram Sharifi ile öpüşürken yakaladığı için Sharifi’yi ciddi şekilde darp ederek çenesini kıran Ahmet Çiftdal tutuklandı. “Vahim zarar” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Çiftdal tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Sharifi’nin çenesini kırdı…

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı Ahmet Çiftdal’ın 20 Eylül tarihinde Sakarya bölgesinde bulunan Betsa Apartmanında ikamet eden kız arkadaşının evinin kapısını kendisini aldattığı gerekçesiyle kırıp içeriye girdiğini belirterek, kız arkadaşı ile öpüşen İran uyruklu Pedram Sharifi’yi ciddi şekilde darp ederek çenesini kırdığını açıkladı.

Zanlı Çiftdal’ın suçunu kabul ettiğini ve verdiği gönüllü ifadesinde Sharifi’nin kendisine bıçak çektiğini iddia ettiğini belirten Çangaroğlu, bu iddiaların araştırılacağını söyledi. Zanlı aleyhine başlatılan tahkikatın tamamlandığını belirten Çangaroğlu, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Ahmet Çiftdal’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.