Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizmi Türkiye’nin Ordu şehrinde tanıtılacak.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 12-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek tanıtım etkinliklerine katılmak üzere yarın Ordu’ya gidecek.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, beraberindeki heyetle  yarın 12.05’te Ordu’ya hareket edecek olan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, saat 15.30’da Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu , 16.30’da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı, 17.30’da da Ordu Ticaret Odası Başkanı Servet Şahin’i ziyaret edecek. Bakan Ataoğlu saat 18.00’de   Ordu TV’de canlı yayına katılacak.

Cumartesi günü saat 09.30’da  Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret edecek olan Ataoğlu, saat 10.30’da gerçekleştirilecek olan Ordu İli KKTC Tanıtım Etkinliği’ne katılarak bir konuşma yapacak.

KKTC tanıtım filmlerinin de gösterileceği etkinlikte, stantlarda tanıtıcı yayınlar ve el sanatları dağıtımı yapılacak.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu pazar günü saat 11.40’ta yurda dönecek.

Bakan Ataoğlu’na Ordu’daki  ziyaretleri sırasında  Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel, TC.Lefkoşa Büyükelçiliği Turizm Müşaviri Bekir Karaduman, TC.Lefkoşa Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Harun Fatsa, Bakanlık Özel Kalem Müdürü Kazım Türkan, Turizm Tanıtma ve  Pazarlama  Dairesi Müdürü İpek Tüccaroğlu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros, Sanayi Odası temsilcileri Hüseyin Ezgin ve Kemal  Öztürk, Yeniboğaziçi Belediyesi Citta Slow Koordinatörü Umut Yusuf  Kurşun, Lefke Belediyesi Citta Slow Koordinatörü Hasan Karlıtaş,  Mehmetçik Belediyesi Citta Slow Koordinatörü Mustafa Efe eşlik edecek.