Sağanak yağışlar Girne Bölgesinde de etkili oldu.

Gök gürültülü sağnak yağış dün gece KKTC de etkili oldu Girne’yi de etkileyen sağanak yağışlar nedeniyle bölgede ciddi olumsuzluk yaşanmazken Girne Çevre yolunun bir bölümünde trafikte aksama yaşandı.

Girne Çevreyolu’nun, Girne –Güzelyurt anayoluna bağlandığı noktada, oluşan yağmur sularının tek şeridi kapatması nedeniyle bazı araçlar yolda kalırken, trafikte de aksama yaşandı.

Araçların iş makinalarıyla sudan çıkartrılması ve yağmur sularının boşaltılmasının ardından bölgede trafik normale döndü..

Yağmur suları nedeniyle yolda kalan bazı araçlar iş makinalarıyla çıkarıldı.

Girne Çevre yolu ile, Girne Güzelyurt Anayolunun kesiştiği noktada biriken yağmur sularıda , Girne İtfaiyesi tarafından boşaltıldı.

Meteoroloji Dairesi, Ziyamet, Zafer Burnu ve Kaleburnu’nun metrekareye 50 kg ile en çok yağış alan bölge olduğunu açıkladı.

Dipkarpaz ve Sipahi’de metrekatreye 42, Girne, G.Mağusa, Beylerbeyi, Yenierenköy, Beyarmudu, Koruçam’da 30, Mehmetçik’de 25, Alsancak, Akıncılar ve Kantara’da 21, Esentepe, Salamis, Mallıdağ’da 19, Selvilitepe’de 17, Güzelyurt, Bostancı, Boğaz’da 15, Alevkaya, Kırıkkale, Akdeniz, Zümrütköy’de 14, Akdoğan’da 13, Lefke, Çayırova, Dörtyol’da 12, Ercan, Sandallar ile Kozanköy’de ise 10 Kilogram yhağış düştü.