Kuzey Kıbrıs Turkcell, Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu ve ‘akıllı telefon’ pazarının yeni yıldızı Turkcell T50’yi yeni yılda özel bir kampanya ile satışa sundu.

Yeni bir yıla girerken müşterilerine en iyi fırsatları sunmayı hedefleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell, yoğun ilgi gören Turkcell T50 için avantajlı kampanyasını açıkladı.

Turkcell T50 almak isteyen müşteriler ilk 3 ay 1 GB diğer aylar 500 MB interneti ile birlikte 12 ay boyunca ön ödeme ile ayda 39 TL ödeyerek veya ön ödemesiz ayda 49TL ödeyerek kampanyadan yararlanabilecek.

ayhan-baris-001.jpg

Ayhan Barış: “Satış rekorları kıran cihaz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, yeni yıl öncesinde de müşterilerine en avantajlı kampanyaları hazırladıklarını dile getirirken, “2014’ün satış rekorları kıran ve akıllı telefon pazarının yeni yıldızı olarak bilinen Turkcell T50’yi çok daha fazla insanımıza kazandırmak istiyoruz” dedi.
Yeni bir yıla giriyor olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Ayhan Barış, ülkemizde giderek artan akıllı telefon kullanım oranını Avrupa standartlarına taşımakta kararlı olduklarını belirtti.
Ayhan Barış, “Yeni yıl heyecanını kampanyamızla birleştirdik ve akıllı cihaz almak isteyen müşterilerimize çok özel avantalar sunduk. Kuzey Kıbrıs’ta olduğu gibi Türkiye’de de olağanüstü ilgi gören Turkcell T50 akıllı bir cihazda olabilecek son teknolojiye sahip tüm özellikleri taşıyor” dedi.

Tasarım ve kamerası ile öne çıktı

Tasarımı ve kamerası ile kendini kanıtlayan T50, uygun fiyatlarıyla da gün geçtikçe herkesin elinde görülmeye başlandı.

5 inçlik ekranı ile özellikle büyük ekran severlerin tercih ettikleri T50, 13 megapiksel kamerası ile de öne çıkıyor.

Kamera Özellikleri

Turkcell T50, 13 MP’lik arka kamerası ile gerçek hayata yakın görüntüler elde etmeyi sağlıyor. 2 MP ön kamera ve kamera uygulamasının özellikleri ise en güzel “selfie”ler için ideal. Kullanıcılar çektikleri fotoğraf ve videoları ek bir uygulamaya gerek kalmadan sosyal medyadan paylaşabiliyor. Turkcell T50’nin kamerası aynı zamanda HDR kalitesinde çekim yapabilme, başka uygulamaya ihtiyaç duymadan filtre uygulayabilme, panoramik çekim, gülümseme tanıma gibi özelliklere de sahip.

4G Teknolojisi

Hem günümüzün 43.2 Megabit’e varan çift taşıyıcılı internet teknolojisini hem de 150 Megabit’i bulan geleceğin 4G teknolojisini destekleyen Turkcell T50 ile bilgiye ve eğlenceye turbo internet hızında erişmek mümkün.

Ses Kalitesi

Turkcell T50 kaliteli ses deneyimiyle de farklılık yaratıyor. HD Ses özelliği, konuşma esnasında duru ve anlaşılır ses iletimi ile daha iyi ses deneyimi sağlıyor. Müzik dinlerken ve film izlerken Turkcell T50'nin Dolby Digital Plus teknolojisiyle birlikte gelen üstün ses deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. T50, “Gürültü Engelleme” özelliği sayesinde, gürültülü ortamlarda dahi konuşmalarınız karşı tarafa net olarak iletebilir. 

yeniyil-t50-gorsel.jpg