Suna ERDEN 

Kuzey Kıbrıs’a geldikten 3 gün sonra hırsızlık yapan zanlı, hırsızlıktan 3 saat sonra yakalandı.

Girne- Zeytinlik’te faaliyet gösteren “The Meyhane” isimli iş yerinden önceki gün 527 TL nakit para çalındı. İş yeri sahibinin kasaların açıldığını fark edip polis haber vermesi üzerine yapılan soruşturmada hırsızlık suçunu işleyen M.Ş (E-27) 3 saat sonra tespit edilerek yakalandı. Hırsızlık ve bina açma suçlarından gözaltına alınan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

ÜÇ GÜN SONRA HIRSIZLIK YAPTI, ÜÇ SAATE YAKALANDI 

Duruşmada önceki gece saat 03.45 sıralarında Zeytinlikte faaliyet gösteren The Meyhane isimli işyerine girildiği ve iki para kasasından toplamda 527 TL nakit para çalındığı belirtildi. Polis, yapılan soruşturma sonucu zanlının olaydan 3 saat sonra tespit edilerek gözaltına alındığını ve polisteki ifadesinde suçunu kabul ettiğini söyledi. 

Zanlının 12 Temmuz tarihinde KKTC’ye geldikten 3 gün sonra bu suçu işlediğini, turist vizesi ile ülkeye gelen zanlının yasal bağı olmadığını belirten polis, zanlının davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine konmasına karar verdi.