Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü, 4'üncü Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi öncesinde etkinliğin ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell'i ziyaret etti.

Klasik otomobillerle renklenen Kuzey Kıbrıs Turkcell genel merkezinde sponsorluk protokolü imzalandı.

Protokole Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Simavi Aşık ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca imza attı.

Klasik otomobillerin Kuzey Kıbrıs Turkcell'e ziyareti hem kurum çalışanları hem de bölgedeki yurttaşlardan yoğun ilgi gördü.

15 Kasım Cumartesi saat 14.30'da Zet Carting'teki slalom etkinliği ile başlayacak Ralli, pazar sabahı 10:00’da Dışişleri Bakanlığı önünden start alacak. Girne'de Onar Village önünde sonuçlanacak rallinin ödül töreni ise saat 15.00 sıralarında yapılacak.

Etkinliğe 25 yaş üstü klasik otomobili olan herkes katılabilecek. 14 Kasım saat 18.00'e  kadar kayıtların süreceği ralli için www.kktsok.org adresinden kayıt için detaylara ulaşılabilecek

Aşık: Heyecanımız büyük

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Simavi Aşık, uluslararası organizasyon öncesinde büyük bir heyecan içerisinde olduklarını belirterek, "Rallimize yönelik yoğun ilgi ve katılım bizi ayrıca mutlu etmiştir. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Karaatmaca: İçtenlikle destek verdim

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Cumhuriyet Rallisi'ne geçmiş yıllarda olduğu gibi içtenlikle destek verdiklerini belirterek, "Böylesi uluslararası etkinlikler Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırırken, klasik ve spor otomobil tutkunlarına da unutulmaz dakikalar yaşatıyor. Bu önemli organizasyona emek veren herkesi kutlarken, halkımızı da etkinliklere izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

klasik-otomobiller-turkcellde-(1).jpg

klasik-otomobiller-turkcellde-(2).jpg