Karaman'da gece konakladığı bir öğretmenevinin LCD TV'sini sırtına sararak çalan hırsız, kaçarken güvenlik kamarası tarafından görüntülendi. Aynı hırsız bir hafta önce de bir marketten aynı yöntemle kaşar peynir çalarken güvenlik kamerasına takılmıştı.

Olay, önceki gün Fenari Mahallesi'nde bulunan öğretmenevinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet E. (22), akşam saatlerinde konaklamak için öğretmenevine yerleşti. Geceyi burada geçiren şahıs, sabah saatlerinde erkenden uyanarak, odada bulunan 51 ekran LCD TV'yi sırtına bağladıktan sonra fark edilmemesi içinde üzerine montunu giydi. Hırsız daha sonra resepsiyon görevlisine kendisini fark ettirmeden hızlıca öğretmenevinden ayrıldı. Odadaki TV'nin çalındığı ise temizlik görevlisinin odaya girmesiyle ortaya çıktı. Durumun polise bildirilmesi üzerine gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Şahsın sırtındaki TV ile kaçışı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis yaptığı araştırmanın ardından şüphelinin kimliğini tespit etti. Kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu. Ahmet E.'nin hırsızlıktan çok sayıda sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

AYNI HIRSIZ BİR MARKETTEN DE KAŞAR PEYNİR ÇALDI

Bir hafta önce de bir markete müşteri gibi giren Ahmet E. tezgahlara baktıktan sonra, kimsenin olmadığı bir anda süt ürünlerinin bulunduğu tezgahtan bir kalıp kaşar peynirini hızlı bir şekilde pantolonunun arkasına soktu. Bu anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Koca LCD’yi böyle çaldı

Koca LCD’yi böyle çaldı

Koca LCD’yi böyle çaldı