Malatya'da eşiyle yaşadığı problemler nedeniyle bunalıma giren genç kadın 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte evinin camına çıkarak intihara kalkıştı.

Yavuzselim Mahallesi'ndeki TOKİ evlerinde yaşanan olayda iddiaya göre, eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne süren H.H.Y. (20) isimli genç kadın, bunalıma girerek 4. Kattaki evinin camına çıkarak intihara kalkıştı. Kucağına da 2 yaşındaki Y.Y. isimli kız çocuğunu alan genç kadını gören mahalle sakinleri durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, genç kadını ikna etmeye çalışırken bir taraftan da olası bir atlamaya karşı itfaiye ekipleri şişme branda kurarak önlem aldı. 112 sağlık ambulansının da hazır beklediği olayda polis ekipleri yaklaşık 1 saat boyunca intihara kalkışan genç kadını ikna etmeye çalıştı.

Camda çocuğuyla birlikte ağlayarak sorunlarını anlatan H.H.Y.'nin atlamakta ısrarlı olduğunu gören polis, apartmanın arka kısmında itfaiye yardımıyla içeri girerek genç kadını son anda tutarak içeri çekti. Polisin bu hamlesiyle herkes derin bir nefes alırken, sağlık görevlilerince müdahalede bulunulan kadın daha sonra kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Annesinin kucağında yaklaşık 1 saat boyunca korku dolu anlar yaşayan küçük çocuk da akrabaları tarafından polis merkezine götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.