Duygu Alan

Karayolları Dairesi’nin Çamlıbel-Yılmazköy anayolunda asfalttaki yırtıkların tadil edilmesi ve derin çukurların doldurulması için geçen hafta başlattığı çalışmalar tamamlandı.

İki gün süren asfalt çalışmaları ile Çamlıbel-Yılmazköy anayolunda asfalttaki derin çukurlar asfalt dökülüp yamalama yapılması sonucu kapatıldı.

Havadis’in haberi amacına ulaştı

Çamlıbel-Yılmazköy anayolunda yol kusurlarını Havadis geçtiğimiz hafta “Yol harap, sürücüler perişan” başlıklı haberi ile gündeme getirmişti.

Haberde, tahribatın daha fazla Kılıçarslan – Yılmazköy arasındaki asfaltta olduğuna yer verilmiş, asfalttaki derin çukurlar, yırtıklar ve engebeler nedeni ile birçok aracın maddi hasar gördüğü ifade edilmişti.

Havadis, ön sayfadan yayınladığı “Yol harap, sürücüler perişan” haberinde Çamlıbel-Yılmazköy anayolunda asfalttaki sorunlar nedeni ile vatandaşların şikayet ve taleplerini de yazmıştı.

Bariyer tadil edilmedi

Çamlıbel girişinde yolun sağındaki dev çukur da asfaltlandı. Aynı mevkide yolun solunda bulunan ve geçen hafta meydana gelen trafik kazası sonucu hasar gören demir bariyer ise halen tadil edilmedi.

Yılmazköy anayolunda, Çamlıbel girişinde geçen hafta, Cengiz Yıldırım yönetimindeki beton mikserinin yolun solundaki bariyere çarptıktan sonra devrilmesi sonucu trafik kazası meydana gelmiş, kaza sonucu mikser sürücüsü yaralanırken beton mikseri ve çarptığı demir bariyer hasar görmüştü.