Ülkemizde otomotiv sektöründe başı çeken ve yaptığı kampanyalarla her zaman dikkat çeken Kombos Otomotiv yine kazandırmaya devam ediyor. 

Yaptığı kampanyalar ile müşterilerine bir çok ayrıcalık tanıyan ve her müşterisini memnun etmek için çalışan Kombos dev kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Kombos başlattığı kampanya ile şanslı bir kişiyi yepyeni Mercedes-Benz marka araba sahibi yapacak.

Yapılacak olan çekiliş sonucunda şanslı Kombos Otomotiv müşterisi hayallerini gerçekleştirerek yeni bir Mercedes marka araca sahip olacak.

Kombos Otomativ tarafından duyrulan kampanyaya katılım koşulları ve kampanya şartları şöyle:

Mercedes-Benz Kombos Otomotiv Ltd. Yeni Araç Çekiliş Şartları

Çekilişe Katılma Hakkı Kazanım Şartları;

Serhan Kombos Otomotiv Ltd.’den aşağıdaki şartlara uygun olarak 0 km (Yeni) Mercedes-Benz ve 2. El Mercedes-Benz araç alan herkes (araç mülkiyeti adına kayıtlı olan araç sahipleri şartı aranacaktır) aşağıdaki şartlarda bilet almaya hak kazanacaktır.

11 Haziran 2015 Çekiliş tarihinde ve/veya daha sonra koçan işlemi yapılacak bir  sipariş araç alan müşterilerimizin; araç sözleşmesini eksiksiz doldurup imzalaması ve almayı taahhüt ettiği araç için kaparo ödemesi yapmış olması gerekmektedir. Daha sonra kazanım şartının devamı için satış sözleşmesindeki arabayı müşterinin mülkiyetine almış olması şartı aranacaktır.

01 Ocak 2014 – 11 Haziran 2015 Tarihleri arasında araç alan müşterilere, her 10.000 Euro ödeme için 1 çekiliş bileti verilecektir.

2013 yılı araç alan müşterilere, her 15.000 Euro ödeme için 1 çekiliş bileti verilecektir.

2012 yılı araç alan müşterilere, her 20.000 Euro ödeme için 1 çekiliş bileti verilecektir.

2011 yılı araç alan müşterilere, her 30.000 Euro ödeme için 1 çekiliş bileti verilecektir.

2003 – 2010 yılları arasında araç alan herkese 1 çekiliş bileti verilecektir.

Çekiliş Genel Şartları;

Verilecek olan biletler herhangi bir maddi değer taşımadığı gibi satılamaz, el değiştiremez.

Çekiliş sonucu talihli kişiye hediye edilecek olan araç, Yeni Mercedes-Benz Marka bir araçtır.

Kombos Otomtoiv taahhüt ettiği Yeni Mercedes-Benz aracı çekiliş tarihindeki stoklarındaki araçlara göre değiştirme hakkını saklı tutar.

Bilet üstünde görünen Mercedes-Benz aracın aslından farklı görünmesi, tasarımdan ve/veya fotoğraf çekiminden farklar taahhüt edilen araç ile farklı görünmesinden Kombos Otomtoiv sorumlu değildir.

Çekiliş neticesinde ödül olarak verilecek 1 adet yeni Mercedes-Benz aracın  gümrük, fon, güvenlik kuvvetlerini kalkındırma fonu, stopaj, kayıt, seyrüsefer, devir masrafları, Katma Değer Vergisi (KDV) ve  sigortası kazanan şahıs tarafından karşılanacaktır.

Çekiliş neticesinde ödül olarak verilecek aracın herhangi bir parasal değeri yoktur. Ödülü kazanan, ödülünü teslim almak zorunda olup, alternatif olarak para değerini talep edemez.

Söz konusu biletlerin çekiliş tarihi 11.06.2015 olup Serhan Kombos Otomotiv Ltd. iş bu tarihte değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Çekiliş tasdik memuru huzurunda yapılarak, KKTC’de yayınlanan yerel gazetelerin en az birinde ilan edilecektir.

Bilet sahiplerinin çekiliş tarih, saat ve yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kazanan bilet sahibinin, orda hazır bulunmaması durumunda mevcut kişiler içerisinden kazanan çıkıncaya kadar çekiliş gerçekleştirilecektir. Çekiliş günü ve ssatinde hazır bulunmayan kişi hiçbir suretle hak talep edemeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

Çekilişe katılmak için çekiliş biletinin üzerinde bulunan isim/soyisim/adres/telefon/e-posta bilgilerini içeren bölüm doldurularak, satış showroomu içerisindeki çekiliş kutusuna atılması, katılım kaydının geçerli olması için mecburidir.

kombos-bilet--ni-r.jpg