Ülkemizde otomotiv sektöründe başı çeken ve yaptığı kampanyalarla her zaman dikkat çeken Kombos Otomotiv yine kazandırmaya devam ediyor. 

Yaptığı kampanyalar ile müşterilerine bir çok ayrıcalık tanıyan ve her müşterisini memnun etmek için çalışan Kombos dev kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Kombos başlattığı kampanya ile şanslı bir kişiyi yepyeni Mercedes-Benz marka araba sahibi yapacak.

Yapılacak olan çekiliş sonucunda şanslı Kombos Otomotiv müşterisi hayallerini gerçekleştirerek yeni bir Mercedes marka araca sahip olacak.

Kombos'tan yapılan açıklamada, "Çekiliş biletinizi almayı unutmayın, çekiliş 11 haziran 2015 Perşembe akşamı Kombos Lefkoşa Showroomda gerçekleşecektir. Biletlerinizi Kombos Otomtiv Showroomlarındanmutlaka teslim almanız gerekmektedir. Çekiliş gecesi organizasyonuna katılım şartı olacaktır. Araç geceye katılan bilet sahiplerinden birine verilecektir. Çekilişe katılmayıp kazanan Numara geççersiz olacaktır. Geceye araç koçanı ve biletinizle katılım göstermeniz gerekmektedir. Katılamayacak olan bilet sahiipleri, bir başka sahısa noter tasdikli vekalet vererek, biletlerinin geçerli olmasını sağlayabilirler. “ denildi.

1-298.jpg