Elvan Levent

Afrika Gazetesi, hastanenin penceresinden atlayarak kaçmaya çalışan kadınla görüştü. Kıbrıs'ta nasıl bir işle uğraşacağını bilerek geldiğini söyleyen kadının Moldova'da kocası ve iki yaşında bir oğlu var.

Odaya kilitlenen kadının yanına gazeteci olarak fotoğraf makinesi ile giren Afrika Gazetesi muhabirini gören iki özel güvenlik görevlisi paniğe kapıldı. Muhabire kimin izin verdiğini sordular. Yatakta yatan bacağı kırık genç kadın güvenlik görevlilerini görünce paniğe kapıldı ve Rusça olarak "Sorarlarsa kızkardeşim olduğunu söyle lütfen" dedi...

Hastane babasının çiftliğiymiş gibi davranan E.A. isimli güvenlik görevlisi "Hangi kapıdan girdin sen içeri" diye sordu.

Konsomatris genç kadın, "Kilitli odada yalnızdım. Ne kadar bağırıp çağırdıysam da kimse gelmedi, Pencereyi açıp İngilizce olarak yardım edin diye bağırdım. Kapıyı yumrukladım, ama gelen olmadı."

"Bana bir gece kulübünde konsomatris olarak çalışacağımı ve eğer müşteri para karşılığında benimle birlikte olmak isterse bunun da işe dahil olduğunu söylediler..." dedi.

Kaynak: Afrika