Aydın'da sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Sebze-meyve satmaya gittikleri öğrenilen pazarcıları taşıyan kamyonun yoldan çıkması sonucu meydana gelen kaza nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Kaza sabah saat 04:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın ve çevre illerdeki semt pazarlarında sebze-meyve satışı yapan İncirliova Acarlarlı manavları taşıyan 09 UP 201 plakalı kamyon Aydın-Denzli Bulvarı üzerinde bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce sağ refüje çarptı, sonra yol kenarındaki bir ağacı devirdi daha sonra da askıda kalarak yan yattı.

Aniden başlayan yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada Akın Tuna'nın kullandığı kamyonda yolcu olarak bulunan pazarcılardan Beyhan Keskin ile Ayşe Keskin hafir yaralandı. Yaralı ki kişi ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken kamyonda bulunan yolcu konumundaki diğer pazarcıların kazayı yara almadan atlatmaları teselli kaynağı oldu.

Yağışla birlikte kayganlaşan yolda aniden direksiyon hakimiyetinin kaybolduğunu belirten sürücü kın Tuna, kazanın nasıl olduğunu anlayamadığını belirtti.