Hüseyin Çiçek

İnönü kavşağında dün akşam saat 19.00 sıralarında van araç ile salon aracın çarpışması sonucu gerçekleşen kazada yine yürekler ağızlara geldi.

Çarpışmanın etkisi ile araçlar kavşak içerisine savrulurken, araç sürücüleri Cengiz Bayandursun, Erhan Yılmaz ile yolcular Ömer Bayandursun, Azad Demirtaş, Ömer Cincil, Boran Bayandursun, Emel Bayandursun ve Umut Kurdoğlu, olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralı vaziyette  Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumu iyi

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün akşam saat 19.00 sıralarında İnönü kavşağında,yönetimindeki LY 378 plakalı araç ile  çemberden İnönü köyüne doğru dikkatsiz bir şekilde dönüşe geçen Cengiz Bayandursun, o sırada Erhan Yılmaz yönetimindeki DN 707 plakalı salon aracın önünü tıkadı. Çarpışmanın etkisi ile araç sürücüleri 29 yaşındaki Erhan Yılmaz, 37 yaşındaki Cengiz Bayandursun ile van araçta yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Ömer Bayandursun, 17 yaşındaki Emel Bayandursun, 16 yaşındaki Ömer Cincil, 13 yaşındaki Azad Demirtaş, 8 yaşındaki Boran Bayandursun ve 5 yaşındaki Umut Kurdoğlu hafif şekilde yaralandılar. Yaralıları almak için Geçitkale ve Akdoğan sağlık ocağından iki ambulans olay yerine geldi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İki aracında hurdaya dönüştüğü kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı.