Kemal Sunal'ın başrollerinde oynadığı Korkusuz Korkak filmindeki 'Bombacı Mülayim' karakteri Şişli'de gerçek oldu.

Kemal Sunal’ın başrollerinde oynadığı Korkusuz Korkak filmindeki ‘Bombacı Mülayim’ karakteri Şişli’de gerçek oldu. Pankarta sarılı şüpheli paketi eline alan ve sökerek yere atan bir vatandaş, yürekleri ağza getirdi. Pakette bomba çıkmaması, çevredekilere rahat bir nefes aldırdı.

Olay saat 07.00 sıralarında Şişli Odesa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli iki kişi bulvar üzerindeki yaya üst geçidinin korkuluklarına bir pankart asarak olay yerinden kaçtı. Pankartı ve ucundaki paketi gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri beklendiği sırada bazı vatandaşlar üst geçidi kullanmaya devam ederken bazıları da yoldan geçmeyi tercih etti.

 ‘AYNI ŞEY OLSA YİNE YAPARIM’

Bu sırada Musa İnanç ismindeki bir vatandaş üst geçide çıkarak pankartı ve ucuna bağlı olan şüpheli paketi köprü korkuluklarından çözdü. Şaşkın bakışlar arasında pankartı ve şüpheli paketi alan Musa İnanç, olayı şöyle anlattı: “Biz bomba olayını duyduk. Köprüden çoluk çocuk geçiyordu. Paketi bir kenara koydum. Ben patlama endişesi yaşamam. Çok ölümden döndüm. Ölümden korkmam. Bunun için Avrupa’yı bıraktım. Bir bombadan korkacaksak yaşamayalım bu dünyada. Ben ölümü seven insanım. Sıkıntı yok. Yine böyle bir şey olsa, o bombayı alır üzerimde patlatırım.”

Polisin uzun süredir olay yerine intikal etmediğini aktaran İnanç, “Polis daha gelmedi. Ekibin buraya gelmesi 10 dakikayı alırdı ama daha gelmedi. Allah göstermesin.”