Dünyaca ünlü tanınmış kozmetik devi Adnan Hunca'nın eşi Sema Hunca, memleketi Kırklareli'nde son yolculuğuna uğurlandı. Hunca'nın cenaze namazına, akrabaları, dostları ve hemşehrileri katıldı.

İstanbul Bahçeköy'de oturan kozmetik devi Hunca'nın sahibi ve Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu eski üyesi Adnan Hunca'nın eşi 75 yaşındaki Sema Hunca, terzisine gitmek ve dolaşmak üzere evinden çıkmış fakat terziden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Telefon sinyallerinin Belgrad Ormanları bölgesinden gelmesi nedeniyle iki gün boyunca helikopter destekli aramalar sonucunda Sema Hunca'nın Bahçeköy orman yolunda takla atan otomobilinin içinde cansız bedenine ulaşılmıştı.

İstanbul Levent'de kılınan cenaze namazının ardından memleketi Kırklareli'ne getirilen Hunca'nın Galatasaray bayrağına sarılı naaşı, Kırklareli Hızır Bey Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.

"KIRKLARELİ ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ YİTİRDİ"

Hunca'nın cenaze namazına katılan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, acılı aileye başsağlığı dilediğini belirterek, "Kırklareli önemli bir değerini yitirdi. Gerçekten gururlandığımız bir büyüğümüz, bir ablamız. Birkaç gün durumu takip edildi, sonrada çok kötü bir şekilde ölüm haberini aldık. Burada yakınları, kuzenleri bizim bir arada yaşadığımız yakınlarımız, dostlarımız. Bunların hepsine ben baş sağlığı diliyorum. Sevgili ablamızı kabir rahatlığı diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah. Bütün ailenin acısını paylaşıyorum. Hepsine, bütün sevenlerine sabır diliyorum" dedi.

"BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ÖLÜMDÜ"

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı ve aslen Kırklareli olan Sema Hunca'nın yeğeni Gürhan Ozanoğlu da "Acı bir trafik kazasından sonra rahmetli oldu. Üzüntülüyüz çok. Beklemediğimiz bir ölümdü. Allah geri de kalanlara sabır versin" ifadelerini kullandı.

Kozmetik kraliçesi ’Hunca’ son yolculuğuna uğurlandı

Kozmetik kraliçesi ’Hunca’ son yolculuğuna uğurlandı