Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi,  cennet adamızın Güzelyurt ilçesinde çok kısa bir sürede hazırlıklarını tamamlayarak yeni eğitim-öğretim yılına iddialı bir başlangıç yapıyor.

Diş Hekimliği, Eczacılık, Hemşirelik, Hukuk, Çocuk Gelişimi,  Beslenme ve Diyetetik bölümleri başta olmak üzere laboratuvar ve uygulama olanaklarıyla dikkat çeken KSTU, yoğun bir öğrenci ve veli ziyaretlerini Güzelyurt’taki yerleşkesinde karşılamakta.

KSTU, üniversite tanımına uygun bir şekilde çevresiyle de bütünleşik bir yapılanma içerisinde. Geniş laboratuvar imkânlarını öğrencilerinin yanında Güzelyurt ve tüm Kıbrıs’a açmaktadır.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilk olarak Güzelyurt’ta yurttaşlara ücretsiz işitme taraması, ücretsiz göz taraması, engelli-yaşlı yurttaşlara ücretsiz fizik tedavi desteği gibi projelerle herkesin üniversitesi olma yolunda adımlarını atmaya hazır.

“Sağlıklı bir eğitim” sloganıyla ilerleyen KSTU, Kıbrıs’ta eğitim kalitesini daha da ileri taşımak için deneyimli eğitim kadrosu ve fiziksel imkanlarıyla göze çarpmaktadır. YÖDAK tarafından akredite olan KSTU, YÖK akreditasyonu için çalışmaları süratle devam etmekte olup kısa bir sürede tamamlanmış olacağı bildirilmektedir.

image003.jpg

image005.jpg

image006-001.jpg