Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı İzzet Volkan ile Eğitim Sekreteri Zafer Kodan ve Üye Halil Davulcu, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyaretinde bulundu.

DAÜ’nün ülkenin güzide bir eğitim kurumu olduğunu belirten Volkan, DAÜ’deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve DAÜ’nün gelişimi ile gurur duyduklarını belirterek, Rektör Vekili Prof. Dr. Osam’a üniversitedeki başarıların devamını diledi. DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam da K. T. Gazeteciler Birliği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, gazetecilerin ülke için öneminden bahsederek, ülkede nitelikli ve tarafsız gazetecilere ihtiyaç olduğunu ve Gazeteciler Birliği’nin tarafsız yapısı ile dikkat çektiğini vurguladı. DAÜ’nün büyük bir eğitim kurumu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Osam, üniversitedeki akademik gelişmeler, kampüs alt yapı olanakları, öğrenci profili gibi konularda da bilgi verdi.

Söz konusu ziyarette DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen ve DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici de hazır bulundu.