Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu (KTÇEK) Başkanlığı’na yeniden Ayşe Coşar seçildi.

Kurumun 4 Nisan Cumartesi günü yapılan genel kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı. Ayşe Coşar’ın başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda Selma Işıktaş Başkan Yardımcısı, Perihan Aziz Sekreter, Sabahattin Sancak Veznedar, Emine İnsay, Emine Taşkın, Serkan Tanel ve Mehtap Hız faal üye olarak görev yapacak.

Kurum Denetleme Kurulu, Hüseyin Harmancı, Fatma Kınış, İrem Ataman, Disiplin Kurulu ise Olgun Beyoğlu, Sonuç Zaim, Ünal Bedevi ve Sevilay Barutcu’dan oluştu.

COŞAR’DAN ÇAĞRI

KTÇEK Başkanı Ayşe Coşar, Kıbrıs’ın en eski ve köklü hayır kurumlarından biri olan Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu’nun 0-18 yaş arasındaki çocuklara olanak sağlayarak, onları geleceğe iyi birer yurttaş ve mutlu bireyler olarak taşımak amacıyla faaliyet gösterdiğini anımsattı
Coşar yaptığı yazılı açıklamada, kurumun tüm etkinliklerinin, büyük bir özveriyle gönüllülük temelinde çalışan kişilerle hayata geçirildiğini kaydetti.

Ayşe Coşar, “Ben de korumaya muhtaç bir çocuğu sağlıklı şekilde geleceğe taşımak istiyorum” diyen herkese maddi veya manevi destek için kapılarının açık olduğunu söyledi.