Mimarlar Odası’nın işbirliğiyle İskele’de yapılması planlanan  Öğretmen Sosyal ve Turistik Tesisi  için düzenlenen “Ulusal Mimari Proje Yarışması”nda 1. Çağan Yiğit-Mete Menteş, 2. Studio 14 Mimarlık, 3. Hasan Zafersoy-Ali Şanlıkol-Mayram Mahmut oldu.

Yarışmanın ödül töreni KTÖEÖS’te saat 18:00’de yer aldı. Tören kokteylle başladı. Ardından konuşmalar gerçekleştirildi ve projeleriyle ödül almaya hak kazanan katılımcılara ödülleri verildi. Ayrıca, katılımcıların mimari çizimlerinin yer aldığı sergi açıldı. Daha sonra ise açık oturum - tartışma bölümüne geçildi.

İskele-Boğaz yolu üzerinde denize 150 metre mesafede yer alacak sosyal tesis, İskele Kaymakamlığı tarafında sendikaya uzun vadeli olarak  kiralanan  20 dönümlük hali arazi üzerine inşa edilecek.

Topluma, öğretmenlere, İskele ve yöre halkına büyük getirisi olacağı belirtilen tesisin 90 yatak odalı, yüzme havuzlu, tam donanımlı kongre merkezi, dinlenme odaları, toplantı odaları, çocuk oyun odaları, spor alanları ve aktivite odalarının yanı sıra birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği şekilde tasarlandığı kaydedildi.