Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), 13 Aralık’ta yangında işyeri  tamamen yanan,  üyesi Kemal Zaim (Bahsen Mobilya) için bağış kampanyası başlatarak, üye dayanışması çağrısı yaptı.

Oda’dan yapılan açıklamada,   elektrik kontağından çıkan yangında Kemal Zaim’in  tüm makine, araç-gereç ve hammaddesini kaybettiği belirtildi.

KTSO Başkanı Ali Çıralı, Genel Sekreter Doğa Dönmezer ve yönetim kurulu üyesi Derviş Köroğlu Kemal Zaim’i ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Başkan Ali Çıralı, işyeri sigortası olmamasından dolayı üyeleri Bahsen Mobilya’nın ciddi anlamda mağduriyet yaşadığı ifade ederek,  Kıbrıs Türk Sanayi Odası olarak üyelerinin zor zamanında yanında olarak, bu dönemde bir nebze olsun nefes alabilmesi için dayanışma ve yardım kampanyası başlatma kararı aldıklarını açıkladı.

Çıralı, “ Herkesin başına gelebilecek böyle talihsiz bir durum karşısında hep birlikte hareket etmek ve birbirimize destek olmamız gerektiğine inanmaktayız. Söz konusu destek makine donanımı dahi olabilir” diye konuştu.

Çıralı, bu kapsamda Kemal Zaim’e dayanışma ve yardım amacıyla Oda bünyesinde hesap oluşturulduğunu söyledi.

Makbuz karşılığı yapılacak  bağışlar için daha fazla bilginin Oda Genel Sekreteri Doğa Dönmezer veya Müstakbel Tezel’den alınabileceği kaydedildi.

1450439132.jpg