Ulusal Birlik Partisi’nin eski Başkanı İrsen Küçük, partisi Ulusal Birlik Partisi ile ilgili şok açıklamalarda bulundu. Küçük, UBP’nin muhalefeti de beceremediğini söyledi. Küçük, “UBP’nin iyi bir muhalefet yaptığına inanmıyorum. Çünkü ortada öyle güçlü bir muhalefet yok. Zaten o dönemki muhalefet gibi güçlü bir muhalefet olması da mümkün değildir” dedi.

Ulusal Birlik Partisi’nin eski Başkanı İrsen Küçük, konuk olduğu BRT ekranlarından gündemi ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini yorumladı. İrsen Küçük, BRT’de yayınlanan Sabah Rotası programında, partisi Ulusal Birlik Partisi ile ilgili şok açıklamalarda bulundu. Küçük, UBP’nin muhalefeti de beceremediğini söyledi.

“UBP MUHALEFET YAPAMIYOR”

Küçük, “UBP’nin iyi bir muhalefet yaptığına inanmıyorum. Çünkü ortada öyle güçlü bir muhalefet yok. Ulusal Birlik Partisi, 2009’a giderken esas muhalefet yapmıştır. O zaman yapılan çalışmalarla şimdiki çalışmalar bir kıyaslayın. İktidara götüren çalışmalar esas o zamandı. Şimdi Ulusal Birlik Partisi oylarını artırmadı. O zaman yapılan çalışmalarla şuanki durumunu kıyaslarsanız herşey ortaya çıkar” dedi.

“GÜÇLÜ MUHALAFET YAPMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Ulusal Birlik Partisi’nin iyi bir muhalef yaptığına inanmadığını belirten İrsen Küçük, kendisinin Genel Sekreteri olduğu dönemde UBP’nin etkin bir muhalef yaptığını, o dönemle şimdinin kıyaslanamayacağını söyledi ve “kıyaslanamaz, yarısını bile göremiyorum. Zaten o dönemki muhalefet gibi güçlü bir muhalefet olması da mümkün değildir” diye konuştu.