Kıbrıs Türk Kulüpler Birliği yeni dönem yönetim kurulu üyeleri Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı makamında ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Kulüpler Birliği yeni dönem Başkanı Kemal Köseoğlu 2 Temmuz’da gerçekleşen genel kurul sonrası nezaket ziyaretleri çerçevesinde, yeni dönemde yapacakları yeni projeleri ve çalışmaları Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ile paylaştı.

Köseoğlu, her çalışmalarında sporun ve sporcunun yanlarında olan ve kendilerine destek veren Denktaş’ın kulüplere olan katkılarının süreceğine inanç belirtti.

DENKTAŞ

Yeni yönetimi tebrik ederek sözlerine başlayan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, her dönem olduğu gibi bu dönemde gençliğin yararına çalışan kulübün yapacağı çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Spor üzerine sohbetin gerçekleştiği nezaket ziyaretinde Denktaş, amaçlarının gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için ülke gençliğine sporu aşılamak olduğunu yineleyerek, desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.