Lefkoşa’da önceki gün sabaha karşı 3 noktada gerçekleştirilen kundaklama olayları ile ilgili polis soruşturması devam ederken, henüz bir tutuklama olmadığı belirtildi 

Lefkoşa’da önceki gün sabaha karşı 3 noktada gerçekleştirilen kundaklama olayları ile ilgili polis soruşturması devam ediyor. “King Oto” “Opel Plaza” ve “Özmerhan Finans”ın kundaklanması olayında geniş çaplı soruşturma sürerken, polisin halen güvenlik kamera görüntülerini inceleme devam ettiği belirtildi. Olayın üzerinden 2 gün geçmesine rağmen henüz bir tutuklama olmazken şüpheli görülen bazı isimler tespit edildiği ve bu yönde soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

10 DAKİKA ARAYLA KUNDAKLANDILAR 

Lefkoşa’da önceki gün sabaha karşı meydana gelen olaylarda “King Oto” “Opel Plaza” ve “Özmerhan Finans” kimliği belirsiz şahıslar tarafından kundaklanmıştı. İlk kundaklama olayı saat 00.35 sıralarında Lefkoşa’da faaliyet gösteren “King Oto” isimli iş yerinde yaşandı. Buraya giden kimliği meçhul şahıs veya şahıslar, iş yerine ait antrepo içerisinde park halinde bulunan araçlar üzerine yanıcı madde döküp ateşe verdi. Yangında 6 adet BMW tamamen, 1 adet Lamborghini, 1 adet Nissan Juke ve 1 adet Mercedes SL 400 kısmen yandı. İkinci ve üçüncü kundaklama olayları ise 00.50’de meydana geldi. Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren “Özmerhan Finans” isimli iş yeri, kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından ateşe verilerek, yakıldı. Aynı sıralarda Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Opel Plaza” isimli iş yerinde de aynı şekilde meçhul şahıs veya şahıslar tarafından antrepo içerisinde park halinde bulunan araçlar üzerine henüz tespit edilemeyen yanıcı madde döküldü ve ateşe verildi. Çıkan yangın neticesinde muhtelif markalardaki 8 adet araç tamamen 6 araç ise kısmen yandı. Yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olaylarla ilgili polis soruşturması devam ediyor.