Başkent Lefkoşa’da; King Oto, Opel Plaza ve Özmerhan Finans isimli işyerlerine 19 Şubat sabahı gerçekleştirilen eş zamanlı kundaklama olayı ile soruşturma devam ediyor. Suçla bağlantılı tutuklu bulunan Evren Baysal,  Eren

Baysal, Ozan Ögeyik ve Mahmut Selkar’ın ardından Adem Bağlars isimli şahısta yakalandı. Önceki gece gözaltına alınan zanlı Bağlars dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da duruşmaya çıkarıldı. Kundaklama soruşturmasını yürüten polis, zanlı Bağlars hakkındaki iddiaları aktararak tutukluluk talep etti. 

Kamera görüntüleri var…

Polis, zanlı Adem Bağlars’ın diğer tutuklu bulunan zanlılar Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Özgeyik ve Mahmut Selkar ile birlikte 19 Şubat tarihinde “King Oto” “Opel Plaza” ve “Özmerhan Finans”ın kundaklanması olayı ile ilgili tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının tanık ifadelerinde adının geçtiğini ve tutuklu bulunan Evren Baysal,  Eren Baysal, Ozan Ögeyik ve Mahmut Selkar ve henüz tespit edilemeyen bazı şahısları kiralık araç ile olay yerlerine bıraktığına dair kamera görüntüleri tespit ettiklerini ifade etti. 

3 zanlı bugün mahkemede

Kundaklama soruşturmasının çok yönlü soruşturulduğunu kaydeden polis, araştırmalarının devam ettiğini kaydederek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi. Öte yandan tutuklu bulunan zanlılar Evren Baysal,  Eren Baysal, Ozan Ögeyik bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak.