Çiğdem Aydın

Oykan Petrol Sahibi Necmi Kutlu, Diyalog Gazetesinin yayınladığı su tahlil sonuçlarının dehşet verici olduğunu söyledi.

Yayınlanan tahlil sonuçları içerisinde yer alan Oykan Petrol İstasyonundaki su kuyusu ibaresinin doğru olmadığını, kendisinin petrol istasyonu yanında aldığı bir arsanın içerisinde kuyu olduğunu ve kuyu içerisindeki suyun tahlil yapılarak temiz olup olmadığının tespit edilmesini kendilerinin istediğini ifade etti. 

Kutlu, yaklaşık 20 yıldır işletme sahibi olduğunu ve haberde konu olan arsayı içerisindeki kuyu ile 1 yıl önce aldığını belirterek, kuyunun faal olmadığını, faal hale getirmek için de Laboratuvardan tahlil istediklerini fakat tahlil sonuçlarını Diyalog Gazetesinden öğrendiklerini belirterek, “Zaten kuyu faal değildi bu saatten sonra da işletmeyeceğiz. Halk sağlığı bizim için her şeyden önemlidir” dedi. 

Kutlu, Oykan Petrol istasyonunda içme suyu sattıklarını fakat  satılan içme su ile haberde konu edilen kuyunun bir ilgisi olmadığını Yıldırım Kaynak suyu sattıklarını bunu da Yıldırım Köyünden aldıklarını belirterek Diyalog Gazetesinden bu durumu okurlarına duyurmasını istedi, yanında çalışan 11 kişi olduğunu ifade eden Kutlu, bu insanların ekmeği ile oynanmasın dedi.